وکیل آنلاین

دریافت بهترین مشاوره توسط وکلای مجرب و پایه یک دادگستری

_

انتخاب وکیل کار سختی نیست

_
Screenshot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۲۲۰۱۰۰_profaileto

وکیل الهه قنبری

وکیل کرج

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۲۲۰۱۵۶_profaileto

وکیل مسعود بخشی

وکیل مهرشهر کرج

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۲۱۵۹۴۷_profaileto

وکیل نازنین افصحی

وکیل پاسداران

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۲۲۰۷۳۳_profaileto

وکیل فریبا قلی زاده

وکیل اهواز

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۲۱۵۱۴۶_profaileto

وکیل بهاره کریمی

وکیل تهرانسر

خدمات تخصصی حقوقی

وکیل

وکیل پایه یک دادگستری حقوقدانی است که با اخذ پروانه وکالت و ادای سوگند به دفاع از حقوق افراد و سازمان می‌پردازد. او مشاوره‌های حقوقی موثری به موکلین حقیقی و حقوقی خود ارائه می‌دهد. وکیل مجرب معمولاً در یک یا چند حوزه حقوقی فعالیت کرده و تجربه و تخصص دارد، این حوزه‌ها شامل: کیفری، تجاری، ملکی، خانواده، امور قراردادها و… است.

چرا به حضور وکیل در پرونده‌های حقوقی و کیفری نیازمندیم؟

برخی از دلایل حضور وکیل در پرونده‌ها به شرح زیر است:

حفظ عدالت و انصاف: وکیل متعهد و متبحر در حفظ عدالت و جلوگیری از تخلفات و نابرابری‌ها در هنگام دادرسی پرونده‌ها نقش مهمی دارد.

تخصص و دانش حقوقی: وکلا دارای دانش تخصصی حقوقی برای مواجه شدن با پیچیدگی‌های پرونده‌های حقوقی و کیفری هستند و با قوانین، آیین نامه‌ها و رویه‌های قضایی آشنایی دارند؛ از طرفی معمولاً درک قوانین برای افراد عادی پیچیده و مبهم است و به دلیل امکان اشتباهات حقوقی آن‌ها، حضور وکیل در انواع دعاوی امری ضروری است.

حضور موثر در دادگاه: دفاع موثر در دادگاه نیاز به توانایی‌های ارتباطی، استدلال منطقی و آشنایی به فرآیندهای دادرسی دارد، وکیل خبره با تسلط بر این مهارت‌ها، قادر است؛ از موکل خود با استدلال‌های حقوقی قوی دفاع کند و از اصول و فنون دفاع و بازجویی از شهود به نفع پرونده موکلش استفاده نماید.

حفاظت از حقوق متهمین در پرونده‌های کیفری: متهمین در پرونده‌های کیفری با مجازات‌های سنگینی نظیر: حبس، جریمه نقدی و اعدام مواجه هستند. نقش وکیل در این پرونده‌ها بسیار حیاتی است. او با ارائه دفاع موثر، به کاهش مجازات و تبرئه متهمین کمک می‌کند؛ زیرا با فرآیندهای پرونده‌های قضایی، نحوه دفاع، احضار شهود و پرسش و پاسخ‌های هدفمند برای حل پرونده‌های کیفری آشنایی دارد.

آشنایی با نحوه انتخاب وکیل

اکثر افراد هنگام مواجه با دعاوی حقوقی و کیفری در تلاش هستند تا مجرب‌ترین وکیل را برای پرونده خود انتخاب کنند، تا با رد دادخواست، دفاع ضعیف، همچنین شکست در پرونده مواجه نشوند. روش‌های مختلفی برای انتخاب وکیل مجرب وجود دارد که بهترین آن‌ها مراجعه به دوستان و آشنایانی است که پرونده‌ای نظیر دعوی شما را تجربه کرده‌اند. آن‌ها می‌توانند، وکیل کاردان و ماهری را که در حل پرونده‌شان موفق بوده؛ به شما معرفی کنند.

مراجعه به وب‌سایت کانون وکلا یا وب‌سایت‌های حقوقی معتبر و مشاهده مدرک تحصیلی، سابقه کاری، شهرت و اعتبار و نظر موکلین قبلی درباره وکیل مورد نظر شما در انتخاب او به شما کمک می‌کند؛ از طرفی امروزه مجله‌های حقوقی اینترنتی به معرفی وکلای مجربی در حوزه‌های مختلف حقوقی می‌پردازند با مراجعه به این مجله‌ها نیز می‌توانید به آدرس و شماره تماس وکیل مورد نظر خود دست یابند؛ از طرفی برخی از وکلای مجرب نیز در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند و مسائل حقوقی را در حوزه مختلفی مطرح می‌کنند.

آن‌ها در پروفایلشان، توضیحات کاملی از تخصص و سابقه کاری خود ذکر می‌کنند، شما می‌توانید با ارائه مشکل حقوقی خود، نحوه پاسخ آن‌ها و بررسی اعتبار حقوقی‌شان در وب‌سایت‌های معتبر، وکالت پرونده خود را به یکی از آن‌ها بسپارید، حتماً جلسه مشاوره اولیه با وکیل داشته باشید و با ارائه مدارک و شرح مشکل حقوقی خود از او بخواهید تا راهکار مناسبی را ارائه دهد؛ لازم است؛ در صورتی او را انتخاب کنید که از نظر رفتار، نحوه ارتباط با شما، دانش حقوقی، فن بیان و ارائه راهکار حقوقی از نظر شما مناسب باشد.

وظایف وکیل خبره در مقابل موکلین خود

وکیل خبره در مقابل موکلین خود وظایف چند جانبه و متعددی را برعهده دارد که منجر به حصول نتیجه مطلوب و پیشرفت پرونده به نفع موکل می‌شود. برخی از این وظایف به شرح زیر است:

مشاوره حقوقی دقیق: یکی از وظایف وکیل مجرب قبل از اخذ وکالت پرونده موکلین، مشاوره حقوقی دقیق، جامع و روشن و همه جانبه با توجه به اظهارات موکل و مدارک و شواهد موجود است؛ تا با تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده، بهترین و موثرترین راهکار را برای حفظ حقوق موکل ارائه دهد.

دفاع از موکل در محاکم قضایی: وکیل خبره، تلاش می‌کند در دادسراها و دادگاه‌ها یا هر نهاد قانونی دیگر، در کنار موکل و مدافع حقوق او باشد. او تمامی اسناد و مدارک را به درستی تنظیم و آماده می‌کند تا دفاعیاتی مستدل را به محضر دادگاه ارائه دهد. وکیل باسابقه باید با پیگیری مداوم پرونده در محاکم قضایی به تسریع روند دادرسی کمک کند.

حفظ اسرار موکل: وکیل متعهد باید تمام اطلاعات، اسناد و مدارک مربوط به پرونده موکل را محرمانه نگه دارد و از افشای آن‌ها مگر به دستور مراجع قانونی خودداری کند.

اطلاع رسانی به موقع: وکیل موظف است که در تمام مراحل پرونده، موکل خود را از تصمیمات ، تغییرات و اقدامات قانونی مرتبط با پرونده آگاه کند و علاوه بر مطرح کردن استراتژی دفاعی خود، نظر موکل را جهت تغییر استراتژی یا ارائه راهکارهای خلاقانه‌تر در نظر بگیرید.

مذاکره و مصالحه: او تلاش می‌کند برای حل اختلافات و دعاوی از مذاکره به عنوان روشی کارآمد و موثر برای رسیدن به توافقات دو جانبه بدون نیاز به بررسی پرونده در دادگاه استفاده کند.

وکلا با چه استراتژی‌های حقوقی از موکلین خود دفاع می‌کنند؟

وکیل برای دفاع از موکل خود استراتژی‌های مختلفی را با توجه به نوع پرونده و نظر موکل به کار می‌برد. او در ابتدا به گردآوری اطلاعات و مدارک، بررسی و تحلیل آن‌ها می‌پردازد تا نقاط قوت و ضعف پرونده را شناسایی کند؛ به این منظور دقت زیادی به جزئیات مدارک و مستندات دارد، سپس برای دفاع از موکلش بر اساس قوانین به روز و شواهد موجود، استدلال‌های حقوقی محکمه پسندی را به دادگاه ارائه می‌دهد. او با ارائه شواهد به دفاع از موکلش می‌پردازد، شواهد وکیل شامل: اسناد و مدارک، شاهدان عینی و گزارش‌های کارشناسی شده است.

او در جلسات دادگاه تلاش می‌کند؛ به سوالات قاضی و وکیل طرف مقابل با خونسردی پاسخ دهد؛ از طرفی تأکید زیادی بر ارائه لایحه دفاعیه قوی دارد تا تمامی دلایل و مستندات را به صورت کتبی به محضر دادگاه ارائه دهد و دفاع خود را تکمیل کند. وکیل خبره با دقت در پرونده و یافتن نقاط ضعف طرف مقابل نظیر: رد شواهد، نقض مقررات حقوقی و.. تلاش می‌کند، از آن‌ها به نفع پرونده موکلش استفاده کند.

وکیل در برخی موارد از مذاکره برای حل و فصل اختلافات استفاده می‌کند؛ بنابراین تلاش می‌کند تا طرفین با بحث و گفتگو به توافقات سودمندی دست یابند؛ همچنین اگر در دادگاه بدوی به نتیجه نرسید، پرونده را در دادگاه تجدیدنظر و سطوح بالاتر قضایی پیگیری می‌نماید.