وردپرس چیست؟

وردپرس نرم‌افزاری تحت وب است که می‌توانید از آن برای ساختن سرویس وبلاگدهی، وبسایت یا وبلاگی زیبا و قدرتمند استفاده کنید. مایلیم با افتخار اعلام کنیم که وردپرس باارزش و مجانی است.

هسته‌ی نرم‌افزاری وردپرس توسط هزاران داوطلب نوشته شده و گستردگی افزودنی‌ها، پوسته‌ها، مستندات و پشتیبانی این سامانه مدیریت سایت در آن حد است که آن را برای مدیریت هرگونه وبلاگ یا وبسایت با امکانات متنوع سازگار نموده.

بیش از دویست‌هزار نفر در دنیا از وردپرس فارسی برای برپا کردن خانه‌های اینترنتی خود استفاده می‌کنند. — پیوستن شما به این خانواده، باعث افتخار همه‌ی ماست.

این جمله رو هزاران بار شنیده‌اید. وردپرس (به انگلیسی: WordPress) پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا (به اختصار CMS) در دنیاست. به گزارش W۳Techs بیشتر از ۵۹% از سایت هایی که از CMS استفاده میکنند با وردپرس ساخته شده اند. وردپرس آنقدر در این زمینه موفق بوده که کلمه CMS را مترادف با وردپرس میدانند. پس واقعاً اون چیه که وردپرس رو اولین انتخاب میلیون ها برنامه نویس، طراح و هر کس دیگه ای که به سایت نیاز داره کرده؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز (open source) تحت وب و رایگان می‌باشد، شما با این نرم‌افزار مدیریت محتوا می­‌توانید محتوا و مطالب سایتتان را به‌راحتی مدیریت کنید.

با استفاده از وردپرس می­‌توان گونه­‌های مختلفی از وب­‌سایت را بسازیم. وردپرس شامل تعداد زیادی قالب­‌های متنوع و پوسته­‌های وردپرسی است همچنین افزونه‌­های وردپرس به شما کمک می‌کند تا بخش‌­های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید.
شما می­‌توانید با استفاده از وردپرس یک سایت را بدون نیاز به مهارت برنامه­‌نویسی یا کمک گرفتن از برنامه‌نویس راه‌­اندازی کنید.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) همه‌کاره و چندمنظوره تحت وب است، که با زبان PHP برنامه‌نویسی شده و شما می‌توانید با آن انواع سایت‌های وبلاگی، شخصی، فروشگاهی، شرکتی و هر نوع سایت دیگری را راه‌اندازی کنید.

مزیت ها

۱- وردپرس رایگان و اوپن سورس است.

به این معنی نیست که شما همه وردپرس رو به رایگان دریافت میکنید (البته میکنید)، بلکه یک تیم از برنامه نویس از سراسر دنیا روش کار میکنن تا هر روز توسعه پیدا کنه.

۲-  افزونه های فراوانی وجود داره که میتونه استفاده بشه.

این چیزا به شما این امکان رو میده تا کارهای زیادی رو روی وب سایت خود راه اندازی کنید. از اسلایدر گرفته تا تقویم، فید اخبار، ضد اسپم (هرزنامه) و خیلی چیزای دیگه.

۳- استفاده ازش خیلی آسونه

رابط کاربری ساده و آسونی داره. سرتاسر اینترنت پر از آموزش وردپرس از هر نوعی هست که به شما کمک میکنه تا خیلی راحت تر سایتتون رو راه اندازی کنید. هر نوع سایتی. این فکر اشتباه رو نکنید که وردپرس فقط برای وب سایت های تجاری کوچک، وبلاگ و سایر پروژه های کوچک تا متوسط است.بسیاری از سایت های فروشگاهی پیچیده با وردپرس راه اندازی شدن، و به خوبی دارن ادامه میدن.

۴- به آسونی قابل شخصی سازی هست.

لازم نیست که حتماً یه برنامه نویس یا طراح سایت باشید تا پنل خودتون رو شخصی سازی کنید. با چرخیدن در پیشخوان، و استفاده از یک قالب براحتی میتونید سایت رو عالی تغییر بدین. ۵-  طراحی آماده و ساختار آماده ای که میتونید توی سایت خودتون اعمال کنید. اگر داشبورد به شما امکان مدیریت محتوای سایت رو میده. (دسته بندی ها، زیردسته ها، قسمت ها، برگه ها، متن و غیره). یک قالب مشخص میکنه که این محتوا چطور به نمایش در بیان. طراحی دیداری و فعل و انفعالات سایت هست. اگر نیاز به طراحی سایت دارید اما زمان یا مهارت کافی ندارید، جای درستی اومدین.

محبوب ترین ، تخصصی ترین و کاربردی قالب های وردپرس

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *