طراحی وب سایت شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب است. طراحی رابط نویسنده، از جمله کد استاندارد و نرم افزار اختصاصی؛ طراحی تجربه کاربر و بهینه سازی موتور جستجو

طراحی اپلیکیشن

زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب می باشد.

طراحی وب

زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب می باشد.

سئو و اجتماعی

زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب می باشد.

چرا طراحی وب سایت فوری؟

_

طراحی سایت فوری با نرم افزار طراحی سریع سایت و ساخت سایت فروشگاهی سریع و طراحی سایت در کمترین زمان

طراحی وب شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراح وب طراحی گرافیک می باشد.

ما کجا هستیم؟
_

ما
که
هستیم؟

آدرس: تهران،  خیابان جمالزاده جنوبی نبش تقاطع جمهوری، ساختمان رامین پلاک۲۷ واحد ۵
شماره تماس: ۰۹۱۲۴۴۹۵۶۳۸
ایمیل: info@noyanplus.net

چه کارهایی کرده ایم؟
_

چه کارهایی
انجام
داده ایم؟

استراتژی های لازم برای دستیابی به اهداف چیست؟ این نقشه راه گسترده ای برای این روند است.

ما چه می کنیم؟
_

ما
چه
می کنیم؟

استراتژی های لازم برای دستیابی به اهداف چیست؟ این نقشه راه گسترده ای برای این روند است.

فرآیند فروش ممکن است به نظر می رسد بسیار متفاوت از روند مالی است، اما گام های خاصی وجود دارد که به طور کلی برای همه فرآیندهای کسب و کار رایج است.

ما که هستیم؟
_

ما
که
هستیم؟

استراتژی های لازم برای دستیابی به اهداف چیست؟ این نقشه راه گسترده ای برای این روند است.

فرآیند فروش ممکن است به نظر می رسد بسیار متفاوت از روند مالی است، اما گام های خاصی وجود دارد که به طور کلی برای همه فرآیندهای کسب و کار رایج است.

_

طراحی
وب سایت فوری

طراحی وب سایت فوری شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. روند طراحی مربوط به طراحی جلویی یک وب سایت.

  • واکنشگرا
  • سریع و امن
  • طراحی گلوبال
  • درگ و دراپ
  • کاملا داینامیک
  • پشتیبانی رایگان

خدمات ما

آیا یک

اپلیکیشن

نیاز دارید؟

بهترین توسعه اپلیکیشن

iOS و ANDROID

شما یک تیم حرفه ای دارید

تمیز و استاندارد

طراحی وب سایت فوری

مراحل راه اندازی یک وب سایت

اصولا پروسه طراحی وب سایت نیازمند یک مسیر مشخص و سلسله مراحل سازمان یافته است تا پروسه پیاده سازی مطابق با برنامه ریزی و درخواست شما پیش رود. از این رو در صورتی که قصد سفارش وبسایت دارید پیشنهاد می کنیم از راهنمایی های زیر استفاده نمائید:

نیازسنجی و تبیین استراتژی طراحی سایت

بهترین نتایج از یک برنامه ریزی دقیق حاصل می شود. تعیین اهداف و نیازهای شما از وبگاه، اولین قدم در پیاده سازی یک وبسایت موفق می باشد. به عبارت دیگر روی کاغذ آوردن اهداف شما از ساخت یک وبگاه کمک شایانی در رسیدن به بهترین نتیجه خواهد نمود. پس از ارائه نیازها و استراتژی شما، این وظیفه شرکت طراحی سایت است که پیشنهاداتی را در زمینه هدف مورد نظر شما ارائه داده و شما را به سمت بهترین نتیجه ی دلخواهتان سوق دهد.

تعیین چهارچوب پیاده سازی ظاهر وب سایت فوری

طراحی قالب سایت و ظاهر گرافیکی آن، یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در برندینگ و اعتبار مجموعه ی شما خواهد بود. هرچه قالب وبسایت شما زیباتر و قابل اعتمادتر باشد قطعا در افزایش اعتبار وبسایت و حتی مجموعه شما تاثیرگذار خواهد بود. لذا این وظیفه ی شرکت طراح سایت است که در زمینه قالب وب سایت برای کسب بهترین نتیجه به شما مشاوره داده و شما را راهنمایی نماید.

کدنویسی و پیاده سازی فنی وب سایت فوری

قلب یک وبسایت کدهای تشکیل دهنده آن هستند. به عبارت دیگر هر آنچه شما می بینید حاصل ساعت ها کدنویسی پشت آن است. حال آنکه هرچه این فرآیند بهینه تر و توسط متخصصین این زمینه انجام شود، وبسایت پیاده سازی شده در حالت نمایشی و عملکردی نتیجه ی مطلوب تری را خواهد داشت. در واقع این تخصص تیم برنامه نویسی است که شما را به هدف مورد نظرتان می رساند.

اتمام طراحی سایت و آموزش و تحویل پروژه

پس از اتمام پیاده سازی فنی وبسایت و انجام تست های لازم جهت کسب اطمینان از عملکرد صحیح تمام بخش ها، تحویل پروژه و ارائه آموزش های مرتبط با نحوه کار با بخش های مختلف وبسایت که متناسب با سفارش شما است آغاز خواهد شد که کارشناسان پشتیبانی شرکت طراح سایت، وظیفه ی انجام آن را به عهده خواهند داشت و در ادامه ی روند کار با وبسایت نیز همواره شما را در زمینه کار با آن راهنمایی خواهند نمود.

مزایای داشتن وب‌سایت

۱فراگیری اینترنت

مهمترین دلیلی که به داشتن وب سایت ضرورت می‌بخشد، فراگیر بودن اینترنت است. امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند بجای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان، در منزل راحت بنشینند و به خرید بپردازند.
مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت.

۲فروشگاهی بدون محدودیت زمانی

با داشتن وب سایت در ۲۴ ساعت شبانه‌روز، ۷روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نماینده‌ی شماست حتی در ساعت‌هایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.

۳رفتن به فراتر از مرز

مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.

۴صرفه جویی در هزینه‌های راه اندازی

همیشه برای راه‌اندازی یک فروشگاه هزینه‌های بسیار زیادی از جمله هزینه‌ی اجاره یا خرید مکان فروشگاه، هزینه‌ی تجهیزات، حقوق کارکنان و… گریبان‌گیر افراد است. در تجارت الکترونیک شما فقط به یک طراحی سایت ارزان و حرفه ای نیاز دارید تا دیگر متحمل هیچ‌ کدام از هزینه‌های ذکر شده نشوید.

۵ارائه نمونه کار

در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به‌ روز رسانی کنید. مشتریان هربار برای دیدن هر محصول نیاز به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند بصورت آنلاین عکس و ویدیو محصول را ببینند.

۶بازاریابی اینترنتی

به جای صرف کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانه‌روز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌ی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.

۷برقراری ارتباط با مشتری

در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقه‌ی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.

۸برندسازی

با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. این‌گونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.

۹مشتریان هدفمند

احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست‌و‌‌جو کرده‌اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.
پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشنده‌ی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.

۱۰کسب در آمد جانبی

با داشتن وب سایت میتوانید علاوه بر معرفی خدمات خود درآمدهای جانبی دیگری مثل درآمد از طریق تبلیغات نیز داشته باشید.

خب حالا چگونه یک وب‌سایت راه اندازی کنیم؟

برای راه‌اندازی سایت باید یک مسیر مشخصی را طی کنید. از خرید هاست و دامنه گرفته تا طراحی ظاهر سایت! اما سوال اینجاست برای داشتن یک سایت چقدر باید هزینه کرد؟ چه کارهایی باید انجام داد؟ پاسخ بسیاری از سوالات شما را در چند مقاله بررسی کرده‌ایم کافیست از مقاله‌های زیر استفاده کنید تا متوجه شوید داشتن یک وب‌سایت آنقدر هم که به نظر می‌رسد سخت و پیچیده نیست.

سوالات متداول

سوالات متداول

برخی سوالات   کاربران

سریع ترین روش طراحی وب سایت چیست؟

خریداری یک سایت آماده با قالب آماده و محتوایی از پیش وارد شده از یک شرکت طراح وب. و یا انعقاد قرارداد یک پروژه جدید طراحی سایت اما مبتنی بر یک قالب آماده و وارد سازی سریع دیتاهای از پیش تدوین شده. اما در کل شما میتوانید به عنوان مشتری با در نظر گرفتن ملاک های زیر شرکت خوبی را برای طراحی سریع و فوری وب سایت تان بیابید. شرکت طراح سایتی را انتخاب کنید که :

  • ساز و کارهایش مکانیزه و الکترونیکی باشد : اگر سی آر ام داشته باشد،‌قراردادش از قبل تدوین شده باشد،‌ اتوماسیون داخلی با فرایندهای کاری از قبل تدوین شده داشته باشد می تواند کار شما را سریع سامان دهد وگرنه کار به افراد وابسته می شود و اینکه مریض نشوند و یادشان نرود و …!
  • در تماس اول با کیفیت پاسخگو باشد : اگر شرکت طراح زنگ خوردن های متوالی تلفنش را پاسخگو نیست! اگر طی تماس اول اطلاعات کاملی نمی پرسد و بدست نمی دهد! اگر پاسخ هایش شفاف و دقیق نیست! معلوم می شود در جذب پروژه سریع نیست چه برسد به انجام آن!
  • ارزیابی و اعلام زمان و هزینه پروژه را سریع انجام دهد : اگر ساز و کارهایش آماده باشد و بارها و بارها پروژه طراحی وب برای مشتریان متعدد انجام داده باشد،‌ باید بتواند در عین حفظ کیفیت ارزیابی دقیق پروژه شما را سریع و بی معطلی انجام دهد.
  • به زمان و هزینه ای که اعلام میکند متعهد و پایبند باشد : از فوری بودن تقاضای شما و عجله داشتن تان سوء استفاده نکند و اعلام زمان و هزینه را دقیق انجام دهد تا بعدا نخواهد به هر بهانه ای اضافه زمان یا اضافه مبلغ تقاضا کند.
من به عنوان مشتری چه کمکی می توانم به افزایش سرعت انجام پروژه طراحی وب خود بکنم؟

نفس عجله ای بودن و فوری فوتی بودن و دقیقه نودی بودن کارهای ما ایرانی ها جالب نیست و می تواند حاکی از نوعی بی نظمی و از دست دادن زمان و بی برنامه گی باشد. اما در بعضی از پروژه ها که فوری بودن کار دلیل موجهی دارد مشتری میتواند با انجام کارهای زیر در بالا بردن سرعت انجام پروژه طراحی وب خود با شرکت طراح مشارکت کند :

  • محتوا را از قبل آماده و تدوین کند : محتوای از قبل آماده شده و منظم و ساختیافته و کامل نقش بسزایی در بالا بردن سرعت تیم اجرا کننده پروژه خواهد داشت.
  • نماینده فنی پروژه و ادمین اصلی سایت در دسترس و پاسخگو باشد : اینکه نماینده فنی پروژه همزمان ده وظیفه سنگین دیگر هم داشته باشد و پیدا کردن ایشان سخت باشد و هر اطلاع نظر یا تامین محتوایی زمان زیادی به طول بکشد به نفع سرعت انجام پروژه نیست.
  • در انجام مراحل اداری و انعقاد قرارداد و واریز پیش پرداخت سرعت به خرج دهد : اگر مشتری واقعا عجله دارد نمی بایست تمام فشار این عجله را بر دوش شرکت طراح بیندازد بلکه باید به نوبه خود در سریع طی کردن مراحل پر پیچ و خم اداری و قانونی مجموعه خود هم مساعدت به خرج دهد.
  • در دریافت نظرات و انعکاس آن به شرکت طراح و اعلام نظرها تاخیر نداشته باشد : اگر در تشکیلات مشتری اعلام نظر نهایی به نماینده فنی تفویض شود بهتر از این است که هربار یک نظر ساده تایید یا رد دادن مدت زمان زیادی معطل نظر مدیری سر شلوغ باقی بماند که چندان در دسترس نیست!
انواع طراحی سایت فوری چیست؟ سایت فوری چند نوع دارد؟

بسته به اینکه از چه سایتی صحبت میکنیم پسوند فوری می تواند معانی متفاوتی را ایفاد بکند :

  • سایت خبرهای فوری: منظور طراحی سایت خبری است که بتواند اخبار مهم را فورا پوشش بدهد مانند سایت خبر فوری ورزشی.
  • سایت فروش فوری خودرو : منظور بخش فروش فوری وب سایت های شرکت های خودروسازی نظیر سایپا و ایران خودرو است.
  • سایت غذاهای فوری : منظور وب سایتی است که به مشتری امکان سفارش دادن سریع غذاهای فوری و انواع فست فود را بدهد.
  • سایت دانلود فوری : سایت هایی که با سرعت بالا و طی مراحلی سریع امکان دانلود نسخه کامل فیلم های سینمایی روز دنیا را میدهند.
  • سایت ثبت نام فوری : سایت هایی که مکانیزم هایی برای ثبت نام سریع وام یا خودرو در اختیار متقاضیان میگذارند.
  • سایت ترجمه فوری : وب سایت های مربوط به دارالترجمه هایی که امکان ارائه سریع خدمات ترجمه را به متقاضیان دارند.
  • سايت بليط فوري : که افراد می توانند بلیط یک کنسرت یک سانس استخر یا سینما را سریع از آن تهیه کنند.
  • سایت فوریتهای پزشکی : مربوط به سازمان فوریتهای پزشکی کشور.
سرعت بارگذاری سایت یعنی چه؟

سرعت بارگذاری سایت مدت زمانی است که طول  می کشد تا لود سایت کامل شود. به عبارت بهتر فاصله تاخیری،‌ از زمانی که کاربر آدرس سایت را در نوار آدرس مرورگر اینتر میکند و یا روی لینکی کلیک میکند تا زمانی که لود تمامی مطالب و محتوا و عکس و فایل های پس زمینه سایت کامل می شود تا آن صفحه به درستی نمایش یابد را سرعت لود سایت گویند. دیگر تعابیر از همین مفهوم سرعت لود سایت در ایران عبارتند از :

  • سرعت لود شدن سایت
  • سرعت باز شدن سایت
  • سرعت وب سایت
  • سرعت بارگذاری سایت

به تلاش هایی که باعث کاهش این فاصله زمانی و بهبود سرعت لود می شود خدمات افزایش سرعت لود میگویند. دیگر تعابیر از همین مفهوم بهبود سرعت لود سایت در ایران عبارتند از :

  • افزایش سرعت لود سایت
  • بالا بردن سرعت لود سایت
  • بهبود سرعت لود سایت
  • ارتقاء سرعت لود سایت

مشکلاتی که مردن با سرعت پایین لود سایت دارند را هم با عناوین مختلفی از این دست یاد میکنند :

  • مشکل سرعت پایین سایت
  • لود نشدن کامل بعضی سایت ها و ناقص لود شدن سایت
  • مشکل دیر لود شدن سایت
چگونه سرعت سایت را افزایش دهیم؟ راهکارهای افزایش سرعت سایت کدام است؟

بعضی سایت ها که با مشکل سرعت پایین سایت دست به گریبان هستند از ما می پرسند بهترین روش بالا بردن سرعت سایت چیست و چگونه سرعت سایت خود را افزایش دهیم؟ در پاسخ باید بگوییم سرعت بالا آمدن سایت به عوامل متعددی بستگی دارد که با کار روی آنها می توان سرعت لود را بهبود بخشید. در واقع خدمات افزایش سرعت سایت شامل موارد زیر است:

  • افزایش سرعت سایت با cdn
  • استفاده از افزونه سرعت سایت وردپرس
  • بالا بردن سرعت لود سایت عکس ها و تصاویر
  • تنظیم دقیق و پیکربندی صحیح کش وب سایت
تست سرعت یک سایت چگونه انجام می شود؟ ابزارهای سنجش سرعت وب سایت که امکان مشاهده سرعت سایت را فراهم میکنند کدامند؟

امروزه سایت های متعددی هستند که سرعت سنج سرعت لود وب سایت ها هستند. ابزارهای آنلاین اندازه گیری سرعت لود سایت با تبدیل سرعت به یک عدد،‌یا درصد یا نمادی از حروف الفبا امکان فهم و مشاهده سرعت سایت را فراهم می آورند. معروفترین ابزارهای بررسی سرعت لود سایت عبارتند از :

  • تست سرعت سایت گوگل : ابزار تست سرعت سایت توسط گوگل که انصافا زیبا و حرفه ای و جامع سرعت لود سایت را از جهات مختلف بررسی میکند و نتیجه را در قالب گرافیکی و بصری زیبا و قابل فهمی اعلام میکند.
  • سایت جی تی متریکس : اما جی تی متریکس چیست؟ جی تی متریکس یک وب سایت آنلاین و یک ابزار رایگان است که برای سنجش سرعت به کار می رود و آنالیز سرعت را به خوبی بدست می دهد که به تحلیل جی تی متریکس معروف است.
بالا بردن سرعت سایت وردپرسی چگونه است؟ راه افزایش سرعت سایت های وردپرس چیست؟

اینکه دیر لود شدن سایت وردپرس یا مشکل دیر لود شدن سایت وردپرس را پای وردپرس بگذاریم خطاست! وردپرس انصافا سریع و از فرط بهینه گی دارای سرعت لود بالاست. این نصب بی رویه افزونه های حساب نشده و نسنجیده و عدم انجام تنظیمات صحیح است که آن را از کارآمدی خارج میکند. مردم مشابه این سوالات را درباره افزایش سرعت سایت جوملایی، بالا بردن سرعت پرستاشاپ و … دارند. اما روش بهبود سرعت لود سایت های وردپرسی عبارت است از:

  • افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس : استفاده از افزونه هایی که مخصوص افزایش سرعت لود و بهینه سازی بارگذاری سایت طراحی شده اند. البته پلاگین های واقعا مفید و کاربردی عمدتا پولی هستند و باید خریداری شوند که ما در داده ورزان آنها را خریده ایم.
  • بهینه سازی عکس ها در وردپرس : استفاده از سرویس ها و یا افزونه هایی که بدون ایجاد افت کیفیت و یا تغییری محسوس در تصاویر تا حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد از حجم فایل عکس را می کاهد تا سرعت بارگذاری تصاویر بالا رود و این کار را بدون دخالت و درگیر شدن ادمین و بصورت کاملا خودکار انجام می دهد.
  • بهترین افزونه کش وردپرس : استفاده از افزونه های عالی مدیریت کش در وردپرس می تواند در صورت انجام درست تنظیمات بدون ایجاد اختلال در مدیریت و  بروزرسانی وب سایت باعث کش خروجی سایت و افزایش قابل توجه سرعت شود.
چرا سرعت لود سایت مهم است؟

تحقیقات نشان داده طی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ متوسط بازه توجه انسانی (average human attention span) از ۱۲ ثانیه به ۷ ثانیه کاهش پیدا کرده، این یعنی مدیر سایت فرصت کمتری دارد که محتوای مناسب را به مشتری نشان دهد تا او را قانع کند از بین هزاران نتیجه موجود در دنیای وب و اینترنت، بر روی سایت شما باقی بماند.

بنابراین سرعت پایین سایت به طور بالقوه می تواند موجب شود که بازدیدکننده حتی قبل از لود کامل صفحه، آن را بسته و سایت شما را ترک کند. بر اساس تحقیقات StrangeLoop، یک ثانیه تاخیر در لود صفحه می تواند موجب کاهش ۷٪ تبدیل بازدیدکننده به مشتری و ۱۱٪ مشاهده صفحات کمتر و ۱۶٪ کاهش رضایت مشتری شود.

همچنین، گوگل و دیگر موتورهای جستجو، مجازات وب سایت های کندتر را آغاز کرده اند و رتبه سایتهای کند را در نتایج جستجوی خود کاهش داده اند که به معنای کاهش ترافیک سایت و کاهش درآمد است.پس بر اساس آنچه گفته شد، اگر ترافیک و درآمد بیشتری از وب سایت خود می خواهید باید سرعت بارگذاری سایت را بهبود ببخشید.

عمدتا چه چیزهایی باعث کند شدن سایت می شوند؟
  • دلایل اصلی کند بودن وب سایت های وردپرسی عبارتند از:
    • هاستینگ سایت: اگر زیر ساخت هاست مناسب برای بارگذاری وردپرس نباشد اثر منفی بر روی سرعت سایت می گذارد.
    • تنظیمات وردپرس: اگر پلاگین کش نصب نشده باشد یا درست تنظیم نشده باشد سرعت لود سایت کاهش می یابد.
    • اندازه‌ی صفحه: تصاویر استفاده شده در صفحه بهینه نمایید.
    • پلاگین های نامناسب و یا زیاد: اگر از پلاگینهای نامناسب یا زیاد استفاده نمایید یا پلاگین‌ها درست تنظیم نشده باشند موجب کندی سایت می شوند.
با چه راهکارهایی می‌توان سرعت لود سایت را بهبود بخشید؟

اگرچه افزایش سرعت لود سایت یک کار تخصصی و حرفه ای است، و اگر شما تجربه قبلی در اینکار نداشته باشید موضوعی زمانبر و پیچیده است اما نگران نباشید شما تنها نیستید، تعداد زیادی از صاحبان سایت‌های وردپرسی مانند شما این تخصص را ندارند.

  • پلاگین Caching وردپرس را نصب کنید :
    • صفحات سایتهای وردپرس پویا هستند که یعنی با هر بار درخواست مشاهده یک صفحه از سایت توسط بازدیدکننده، آن صفحه بر روی سرور ساخته (Render) می شوند. برای ساخته شدن صفحه شما وردپرس یک پروسه ایجاد می کند که اطلاعات موردنیاز شما را پیدا کند و در کنار هم قرار دهد و به شما نشان دهد.
    • این پروسه مراحل زیادی را شامل می شود که هر کدام بالقوه می تواند موجب کاهش سرعت لود صفحه شود بالاخص زمانی که همزمان چند بازدیدکننده دارید.
    • برای همین لازم است که پلاگین کش وردپرس داشته باشید چون این پلاگین ها با یکبار ذخیره کردن نتیجه صفحه و نمایش نتیجه ذخیره شده در دفعات بعدی، سرعت نمایش صفحه را بین ۲ تا ۵ برابر افزایش می دهند.
    • اگر چه پلاگینهای وردپرسی زیادی به این منظور وجود دارند اما ما برای سایت شما پلاگین پولی WP Rocket بهترین پلاگین در این زمینه را پیشنهاد می کنیم، ضمن اینکه هاستینگ های مناسب وردپرس مانند Bluehost و Siteground خودشان در سطح سرور تنظیمات چند لایه کش دارند
    • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی ما هستید ما این پلاگین را برای سایت شما خریداری کرده و نصب و تنظیم کرده ایم. اگر بر روی سرورهای داده‌ورزان (نماینده سایت‌گراند) هستید نیازی نیست شما کاری انجام دهید. اما اگر بر روی هاست دیگری هستید باید موضوع بهینگی سرور برای افزایش سرعت سایت را با پشتیبانی هاست خود پیگیری نمایید
  • تصاویر سایت را بهینه کنید :
    • اگر چه تحقیقات نشان داده استفاده از تصاویر مناسب در صفحه وب موجب افزایش اشتیاق کاربر برای کار کردن با سایت می شود اما استفاده از تصاویر غیر بهینه می تواند بیشتر از اینکه اثر مفید داشته باشد بر روی وب سایت شما اثر مخرب داشته باشد.
    • بنابراین ما توصیه می کنیم قبل از اینکه یک تصویر را در صفحه خود قرار دهید با نرم‌افزاهای مناسب آن تصاویر را برای نمایش در صفحات سایت بهینه سازی کنید. استفاده از این ابزارها گاهی تا ۵ برابر حجم عکس را کاهش می دهند. اگر پس زمینه عکس شما شفاف است بهتر است از فرمت PNG استفاده کنید در غیر اینصورت بهترین فرمت ذخیره عکس JPEG است که نسخه فشرده شده عکس است و طبیعتا حجم آن خیلی کمتر از سایر فرمت هاست.
    • یکی از ابزاهای مناسب برای کار با عکس نرم‌افزار مشهور Photoshop است. لطفا برای اطلاعات بیشتر راهنمای قدم به قدم کاهش حجم تصاویر بدون افت کیفیت در فتوشاپ را مطالعه فرمایید.
    • نکته: اگر می خواهید بهینه سازی تصاویر اتوماتیک توسط وردپرس انجام شود باید برای شما پلاگین Imagify نصب شود گه ماهیانه ۱۰دلار هزینه شارژ آن خواهد بود، اما اگر تحت پشتیبانی ما باشید می توانیم این پلاگین را رایگان در اختیار شما قرار دهیم.
  • وبسایتتان را به‌روز نگه دارید :
    • از بهترین ویژگی‌های نرم‌افزار‌های اپن سورس، آپدیت‌های سریع و پیاپی می‌باشد. به‌روز بودن در دنیای فناوری اطلاعات، یک اصل مهم است که هم از نظر امنیت و هم سرعت با هر به‌روزرسانی بهبود‌هایی انجام خواهد شد.
    • نکته: وبسایت مشتریان تحت پشتیبانی داده‌ورزان به صورت منظم به‌روزرسانی خواهد شد.
  • بهنیه‌سازی فرآیند‌های پس‌زمینه‌ی وبسایت :
    • برخی از عملیات‌ها در پس زمینه‌ی وبسایت شما اجرا می‌شوند که ممکن است بهینه‌ نبودن آن‌ها بر روی سرعت وبسایت شما تاثیر بگذارد. چند نمونه از موارد تاثیر گذار در زیر آمده است :
      • پلاگین‌های بکآپ گیری وردپرس
      • تنظیم انتشار پست‌ها در آینده
      • تنظیم به‌روزرسانی خودکار وردپرس
      • تنظیم نبودن دسترسی موتورهای جستجو به وبسایت
      • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی داده‌ورزان هستید ما تنظیمات مناسب برای بهبود سرعت در موارد فوق‌الذکر را انجام داده ایم، اگر بر روی سرورهای داده‌ورزان (نماینده سایت‌گراند) هستید به صورت اتوماتیک روزانه از سایت شما بک آپ گیری انجام می شود و نیازی نیست شما کاری انجام دهید. اما اگر بر روی هاست دیگری هستید باید موضوع بک آپ گیری از هاست را با پشتیبانی هاست خود پیگیری نمایید و از ایشان بخواهید بک آپ به شکلی تنظیم شود که کمترین اثر منفی را روی سرعت سایت داشته باشد.
  • از خلاصه‌ها در صفحه اصلی و آرشیو استفاده کنید :
    • وردپرس به صورت پیشفرض تمام محتوای یک نوشته را در صفحه اصلی و صفحه آرشیو نمایش میدهد استفاده از Exerpt یا بخش مخصوص خلاصه در صفحه اصلی و صفحه آرشیو سرعت لود صفحات را افزایش خواهد داد.
    • نکته: این مورد توسط داده‌ورزان در هنگام راه‌اندازی سایت برای تمام مشتریان انجام شده است و شما نیازی نیست کاری انجام دهید.
  • صفحه‌بندی کامنت‌ها :
    • زیاد شدن کامنت‌ها در یک وبسایت موجب افزایش محتوای یک صفحه و تاخیر در تایم لود آن خواهد شد، لذا تنظیم نمایش کامنت‌ها به صورت صفحه‌بندی شده برای وبسایت هایی که کامنت زیادی دریافت می کنند امری ضروری می‌باشد.
    • نکته: این مورد توسط داده‌ورزان در هنگام راه‌اندازی سایت برای تمام مشتریان انجام شده است و شما نیازی نیست کاری انجام دهید.
  • استفاده از CDN :
    • یکی از مواردی که تاثیر به سزایی در سرعت وبسایت‌ها به خصوص وبسایت‌های چند زبانه‌ی دارای بازدید از مناطق مختلف جهان دارد، CDN است. برای آشنایی بیشتر با CDN و تاثیر آن بر روی سرعت و امنیت و سئو این مقاله را مطالعه فرمایید.
    • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی داده‌ورزان هستید و بر روی هاستینگ داده‌ورزان می باشید و آپدیت یا بازدید بالایی دارید ما سایت شما پشت CDN قرار داده ایم و نیازی نیست شما کاری انجام دهید. در غیر اینصورت باید ماهیانه ۲۰ دلار برای استفاده از این سرویس پرداخت نمایید.
  • فایل‌های ویدئویی و صوتی را بر روی وردپرس آپلود نکنید :
    • شما می‌توانید فایل های صوتی و ویديویی را بر روی وردپرس آپلود کنید و توسط پخش کننده Html5 وردپرس آن‌ها را پخش کنید.
    • اما این کار کاملا اشتباه بوده و اصلا آن را توصیه نمی‌کنیم، سرویس‌های اشتراک گذاری محتوا همانند آپارات برای این مقاصد بهینه‌تر بوده و از تکنولوژی هایی مانند Streaming استفاده می کنند، بنابراین بهترین راه حل استفاده از آن‌ها برای نمایش فایل‌های ویدئویی و صوتی است. برای اطلاعات بیشتر این آموزش را مشاهده فرمایید.
  • از تم‌های بهینه استفاده کنید :
    • معمولا استفاده از قالب‌های سنگین و طراحی‌های گرافیکی خاص بر روی وبسایت و یا استفاده بیش از حد از عکس و … باعث کند شدن سرعت لود صفحه می‌شود. همچنین در کشورمان به دلیل پایین بودن کیفیت اینترنت این مساله بیشتر خودنمایی کرده و وبسایت‌های دارای طراحی خاص با افت سرعت مواجه می شوند. ضمن اینکه هرچه تعداد آیتم های موجود در صفحه بیشتر باشد، سرعت بارگذاری صفحه پایین تر می آید، بنابراین اگر سرعت سایت برایتان مهم است باید بین ایده آل های گرافیکی خود و سرعت بارگذاری صفحه تعادل ایجاد کنید.
  • از پلاگین‌های سریع‌تر استفاده کنید :
    • وردپرس یکی از غنی‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا از لحاظ پلاگین‌های قابل نصب است، اگر برای یک قابلیت مشخص در بین پلاگین‌های این سیستم جستجو کنید ده‌ها مورد به شما نمایش داده خواهد شد که شما را در انتخاب بهترین گزینه دچار سردرگمی می‌کند. اما هر چه تعداد پلاگین های نصب شده بر روی سایت شما بیشتر باشد سرعت سایت شما کمتر خواهد بود مثلا سایتهایی که از پلاگین ووکامرس برای معرفی یا فروش محصول استفاده می کنند تقریبا سرعتی معادل نصف سایر سایتها دارند. تقریبا نصب بیش از ۲۰ پلاگین در یک وب سایت خیلی روی سرعت لود سایت اثر منفی می گذارد.
    • نکته: یکی از رسالت‌های واحد فنی و زیر ساخت داده‌ورزان تست پلاگین‌ها و بررسی آن‌ها از نظر امنیت و همچنین سرعت آن‌هاست، ما به عنوان مشاور شما در امور فنی وبسایت بهترین پلاگین‌ها را بر روی وبسایت شما نصب کرده‌ایم و به همین دلیل هم اجازه نصب پلاگین توسط خود مشتری را نمی دهیم. اما اگر مشتری تاکید کند که نیاز به پلاگین های اضافه دارد کارشناسان فنی داده ورزان مجبور خواهند بود علیرغم اینکه تاثیر منفی آن را بر سرعت لود صفحه می دانند پلاگین مورد نظر را برای شما نصب نمایند.
  • کاهش درخواست‌های External HTTP :
    • یکی از خطاهایی که موقع تست سرعت سایت با GTmetrix با آن مواجه میشوم خطای Make fewer HTTP requests است که مربوط به بالا بودن تعداد درخواست‌های HTTP است. همانطور که از معنای لغوی این خطا مشخص است، اگر با این خطا مواجه شدید به این معنی است که تعداد درخواست برای لود فایل‌های مختلف مثل png.، css.، js و… که در سایت استفاده می‌کنید زیاد می‌باشد. هر فایلی که در هر صفحه استفاده می‌کنید برابر با یک درخواست بوده که برای لود آن به سرور ارسال می‌شود و اگر این تعداد درخواست‌ها از ۵۰ عدد بیشتر باشد، باعث میشود که در تعداد بازدید بالای سایت به مشکل بخورید و با کندی سرعت مواجه شوید.
    • نکته: در پلاگین WP Rocket بر روی تمام سایتهای تحت پشتیبانی داده‌ورزان تنظیماتی انجام شده که فایلهای CSS و JS را با هم یکی کند تا تعداد این درخواستها کاسته شوند، اما اگر تعداد تصاویر و سایر فایلهای موجود در صفحه زیاد باشند دیگر کاری از دست ما بر نمی آید و خود شما باید تعدادی از تصاویر را حذف کنید.
  • کاهش فراخوانی دیتابیس و بهینه‌کردن آن :
    • اگر از تم‌های غیر استاندارد و یا برخی پلاگین‌های نامناسب استفاده کنید، وردپرس بیش از حد معمول به سراغ دیتابیس رفته و از آن استفاده می کند، مثلا پلاگین آمار وردپرس مجبور است با هر بازدید یک رکورد در دیتابیس ذخیره کند. استفاده از دیتابیس در صورتی که بیش از حد معمول باشد باعث کند شدن سایت و حتی از دسترس خارج شدن آن خواهد شد.
    • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی ما هستید ما پلاگین WP Rocket را برای سایت شما خریداری کرده و نصب و تنظیم کرده ایم. و خود این پلاگین تا حد زیادی این مشکل را حل می کند. حتی به صورت هفتگی دیتابیس سایت شما را Optimize و Repair می کند
  • محدود کردن Post Revision :
    • یکی از قابلیت‌های وردپرس نگهداری تغییراتی است که بر روی پست‌ها اعمال کرده‌اید تا در صورت لزوم بتوانید نسخه‌های قبلی از هر پست را بازگردانی کنید.
    • زیاد شدن تغییرات بر روی یک پست از آن جهت که دیتابیس را سنگین‌تر می کند باعث کند شدن وبسایت شده ‌می‌شود که برای جلوگیری از پیش آمدن این مشکل باید تنظیمات مخصوصی بر روی وردپرس انجام شود.
    • نکته: ما در تنظیمات سایت برای تمام مشتریان این نکته را رعایت کرده ایم و نیازی نیست شما کاری انجام دهید.
  • غیرفعال کردن Hotlink و جلوگیری از دزدی محتوا از وبسایت شما :
    • اگر شما محتوای غنی و دست اول در سایت وردپرسی خود ایجاد می کنید، حقیقت غم انگیز این است که احتمالا دیر یا زود دزدیده می شود.
    • یکی از راه های این اتفاق این است که وب سایت های دیگر به طور مستقیم از URL های تصاویر شما در وبسایت خودشان استفاده میکنند که باعث میشود تصاویر از هاست شما بارگذاری شوند. در واقع، آنها پهنای باند میزبانی وب شما را سرقت می کنند، و شما هیچ ترافیکی برای آن در وبسایت مشاهده نمی‌کنید.
    • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی ما هستید ما پلاگین WP Rocket را برای سایت شما خریداری کرده و این تنظیم را برای شما انجام داده ایم.
  • استفاده از Lazy Loading :
    • اگر در وبسایتتان از موارد بصری زیاد استفاده می‌کنید، lazy loading برای نمایش تصاویر سایت شما مناسب است.
    • این قابلیت به جای لود کامل کل صفحه، فقط بخشی را که کاربر مشاهده می‌کند بارگذاری خواهد کرد و بقیه قسمت‌ها را با استفاده از متن جایگزین پر می‌کند.
    • پس از اینکه کاربر وبسایت را به سمت پایین اسکرول کرد، بقیه‌ی تصاویر به صورت اتوماتیک و در صورت لزوم بارگذاری می‌شوند و برای کاربر به نمایش در می‌آیند.
    • نکته: اگر شما تحت پشتیبانی ما هستید ما پلاگین WP Rocket را برای سایت شما خریداری کرده و این تنظیم را برای شما انجام داده ایم.
  • استفاده از فایروال در سطح DNS :
    • از آنجایی که داده‌ورزان از هاستینگ سایت‌گراند برای وبسایت‌های تحت پشتیبانی استفاده می‌کند، این مورد توسط هاستینگ پیش‌بینی شده و در جهت جلوگیری از نفوذ عوامل خرابکار به وبسایت به کار گرفته شده است. اما اگر از هاستینگ دیگری استفاده می کنید باید موضوع را با پشتیبانی هاست خود پیگیری نمایید.
  • تصحیح خطاهای HTTPS/SSl :
    • اگر بر روی وبسایتتان از ssl استفاده می‌کند باید مراقب باشید که لینک‌ها و محتوای متفرقه در زمان اضافه شدن به وبسایت با http وارد نشوند، زیرا این‌ گونه موارد باعث زرد رنگ شدن ssl نمایش داده شده در وبسایت شده و همچنین سرعت و بهینگی آن را کاهش می‌دهند.
    • نکته : ما در داده‌ورزان از راهکارهای مخصوصی برای رفع این مشکل استفاده کرده‌ایم و میزان بروز این خطا را بر روی سایتهایی که بر روی میزبانی هاست داده ورزان (نمایندگی سایت گراند) به حداقل کاهش داده‌ایم.
  • استفاده از آخرین نسخه PHP :
    • بخش اعظم وردپرس با php نوشته شده است و طبیعی است که نسخه‌ php در بهینگی و امنیت آن تاثیر به سزایی دارد، برای مثال سرعت php نسخه ۷ حدودا دو برابر سریع‌تر از نسخه‌های قبلی است.
    • از آنجایی که وردپرس دائم در حال آپدیت شدن و بهینه‌تر شدن می‌باشد، استفاده از نسخه‌های قدیمی از php بر روی سرعت وبسایت تاثیر منفی دارد.

آیا باز هم سوالی وجود دارد؟

راحت باشید و امروز با ما تماس بگیرید

همه چیز درباره طراحی سایت که باید بدانید!

در حال حاضر ما در عصری زندگی می‌کنیم که گوگل و وبسایت‌های اینترنتی بخش جدایی ناپذیری از زندگی‌مان هستند. هر کس سوالی ذهنش را مشغول کرده یا قصد خرید چیزی را داشته باشد، اولین کاری که می‌کند سرچ در گوگل است. در نتیجه اگر شما هم وبسایت مخصوص کسب و کار خود را داشته باشید، مطمئنا کسب و کارتان رشد چشمگیری خواهد داشت. اما سوالی که مطرح می‌شود این است که چه نوع وبسایتی برای کسب و کار شما مناسب است؟ ما قصد داریم تا همه چیز درباره طراحی سایت حرفه ای، انواع وبسایت‌ها از نظر دسته بندی های متعدد، زبان‌های برنامه‌نویسی طراحی سایت و … را به شما ارائه دهیم. دانستن نکاتی که در این مقاله ذکر می‌شود، تا به شما در طراحی وبسایت حرفه ای کمک می‌کند.

انواع وبسایت‌ها از نظر ساختاری

وبسایت‌ها از نظر ساختاری به سه دسته سایت‌های استاتیک، سایت‌های داینامیک یا پویا و سایت‌های نیمه داینامیک تقسیم می‌شوند.

۱. سایت‌های استاتیک

معمولا ساختار این سایت‌ها بر پایه برنامه‌نویسی است و در طراحی صفحات آنها از زبان‌های HTML، CSS و Java script استفاده می‌شود. این نوع سایت‌ها معمولا یکباره طراحی می‌شوند و ویرایش و تغییرات در صفحات سایت به دفعات کم انجام می‌شود. در سایت‌های استاتیک امکان ویرایش یا تغییر محتوا توسط مدیر سایت وجود ندارد و باید توسط طراح سایت این عمل صورت بگیرد. مگر اینکه خودتان به طراحی وب سایت و زبان برنامه‌نویسی HTML و CSS مسلط باشید و بتوانید تغییرات دلخواه‌تان را در سایت انجام دهید. با توجه به حجم کم کدنویسی، سرعت بارگذاری سایت‌های استاتیک بالا می‌باشد که همین امر در بهبود سئو سایت و تجربه کاربری نقش مهمی دارد. به همین سبب در نتایج جستجوی گوگل می‌توانند جایگاه بهتری را کسب کنند. در ساخت سایت استاتیک معمولا صفحات به صورت جداگانه طراحی و بارگذاری می‌شوند. در نتیجه طراح می‌تواند هر صفحه را به شکلی متفاوت طراحی کند. تعرفه‌های طراحی سایت‌های استاتیک نسبت به دو نوع طراحی سایت دیگر پایین‌تر می‌باشد. معمولا وبسایت‌های استاتیک برای شرکت‌های کوچک یا سایت‌های معرفی و کاتالوگ که نیاز چندانی به تغییر محتوا ندارند می‌تواند مناسب باشد.

سایت‌های استاتیک چه معایبی دارند؟

شاید تعرفه‌های طراحی اینگونه سایت‌ها پایین باشد، اما با توجه به اینکه بابت ایجاد ویرایش و بهبود سایت شما کاملا به طراح وابسته هستید، هزینه نگهداری و ارتقای سایت ممکن است حتی بیشتر از سایت‌های داینامیک و نیمه داینامیک شود. ضمنا آپدیت سایت نیز فقط به واسطه طراح امکان پذیر است. شاید این سایت‌ها سرعت نسبتا خوبی داشته باشند اما چون به صورت مداوم به روز رسانی نمی‌شوند، رتبه آنها در گوگل به مرور زمان کمتر و کمتر می‌شود. همچنین کاربران معمولا علاقه‌ای به سایت‌های استاتیک ندارند چون امکان برقراری ارتباط بین کاربر و مدیر وجود ندارد. امروزه با وجود سیستم‌های مدیریت محتوا همچون وردپرس، این سایت‌ها دیگر محبوبیت چندانی ندارند.

طراحی سایت استاتیک برای چه افرادی پیشنهاد می شود؟

  • سایت رزومه و پورتفولیو
  • سایت های معرفی محصول
  • سایت های شرکتی کوچک
  • سایت های معرفی اشخاص
  • سایت بروشور و کاتالوگ

۲. سایت‌های داینامیک

از اسم این وبسایت‌ها می‌توان فهمید که برخلاف سایت‌های استاتیک، پویا و مدام در حال تغییر هستند. سایت‌های داینامیک به لحاظ ساختاری به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • دسته اول: سایت‌هایی که با زبان‌های برنامه‌‌نویسی سمت سرور یا Back end از جمله PHP، ASP، ASP .Net و Ajax طراحی می‌شوند.
  • دسته دوم: سایت‌هایی که بر روی سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS ها) طراحی می‌شوند.

سایت‌های بنا شده بر پایه کدنویسی

این نوع از سایت‌های داینامیک به صورت کاملا اختصاصی و حرفه‌ای طراحی می‌شوند. اینگونه که برنامه نویس از صفر تا صد وبسایت را براساس نیاز شما کدنویسی طراحی می‌کند، این طراحی شامل Front end و Back end وبسایت را شامل می‌شود. بخش پویایی و داینامیک بودن سایت از طریق زبان‌های برنامه‌نویسی تحت سرور یا Back end انجام می‌شود. در طراحی وب سایت های داینامیک همیشه بخشی به عنوان پنل مدیریت داخل سایت تعبیه می‌شود که مدیر سایت دسترسی آسان و راحت به صفحات و تولید محتوا وبسایت خود را داشته باشد.

مزایا سایت‌های داینامیک

اولین مزیتی که این سایت‌ها دارند این است که کاملا بهینه و شخصی سازی شده هستند. به دلیل اینکه برنامه‌نویس با تکیه بر دانش خود این وبسایت را ساخته است، هیچ کد CSS اضافه‌ای در ساختار وبسایت وجود ندارد. بدین معنی که این سایت‌ها کاملا بهینه هستند. نتیجه این موضوع، بهبود سئو و جایگاه آن در گوگل می‌باشد.

معایب سایت‌های داینامیک

اول از همه ممکن است برنامه ساحتار خوبی برای سایت شما طراحی نکند و چون در انتهای کار شما یک وبسایت حرفه‌ای و تخصصی خواهید داشت، طبعا هزینه طراحی سایت به مراتب بیشتر است. در دسترس بودن برنامه‌نویسی که سایت را طراحی کرده از ضروریات است چون در آینده اگر سایت مشکل فنی پیدا کند، از آنجایی که خود او سایت را ساخته است به کدهای آن اشراف کامل دارد و می‌تواند مشکل را رفع کند. اگر بخواهید برنامه‌نویس دیگری را استخدام کنید تا مشکل را حل کند، زمان می‌برد تا بتواند به اسکریپت‌های سایت اشراف پیدا کرده و مشکل را شناسایی کند. در این مدت نیز ممکن است رتبه سایت شما کاهش بیابد و مشتریان و کاربران خود را از دست بدهید.

سایت‌های ساخته شده با استفاده از CMS

نوع دیگری از سایت‌های داینامیک هستند که طراحی آنها با استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا CMS است. CMS ها موجب می‌شوند که بدون حتی یک خط کدنویسی، سایت مدنظر خود را طراحی کنید. در نتیجه هم تعرفه طراحی آن پایین می‌آید و هم سرعت سایت به واسطه حجم کم صفحات سایت بیشتر می‌شود.

سیستم مدیریت محتوا (CMS)

سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System، در واقع نرم افزاری بر روی سرور است که با استفاده از بانک اطلاعاتی، امکان مدیریت محتوا و به روزرسانی سایت را در اختیار مدیر سایت قرار می‎دهد تا بدون نیاز به برنامه‌نویسی تغییرات دلخواه بر روی سایت را اعمال کند. طراح، ظاهر وبسایت را به کمک قالب‌های آماده و انجام یکسری تغییرات به منظور شخصی سازی آن طراحی می‌‎کند. اعمال تغییرات و ویرایش محتوا خللی در سایت ایجاد نمی‌کند و شما می‌توانید سایت را به دلخواه خود تغییر دهید. ضمنا CMS پنل مدیریت حرفه‌ای در اختیار مدیر سایت می‌گذارد تا بتواند همه چیز را کنترل کرده و به کاربران مختلف، دسترسی‌های متفاوتی بدهد. مطمئنا پس از خواندن خصوصیات فوق، کاملا ویژگی‌های وردپرس (WordPress) در ذهن‌تان تداعی شد. WordPress مشهورترین و شناخته شده‌ترین سیستم مدیریت محتوا در سراسر جهان است. اگر آمار و ارقام سایت‌های طراحی شده با وردپرس را ببینید، شوکه خواهید شد. اکنون در سال ۲۰۲۳، بیش از ۷۴.۶ میلیون وبسایت از CMS وردپرس استفاده می‌کنند! علاوه بر این، باید بدانید که:

  • ۶۵% از تمام وبسایت‌هایی که با استفاده از CMS طراحی شدند، همگی بر وردپرس متکی هستند.
  • وردپرس سریع‌ترین CMS در حال رشد در جهان است و کاربران به صورت روزانه قریب به ۵۰۰ هزار سایت وردپرسی ایجاد می‌کنند.
  • کاربران وردپرس در هر ثانیه ۲۷ پست جدید در سراسر جهان منتشر می‌کنند.

علت محبوبیت وردپرس چیست؟

  • منبع باز و رایگان بودن آن: وردپرس در طراحی سایت دست کاربران خود را باز می گذارد تا هر آنچه مدنظرشان است را بر روی سایت خود پیاده کنند. حتی به آنها اجازه می‌دهد از برنامه نویسی نیز در شخصی‌ سازی سایت استفاده کرده و کدهای HTML، CSS و PHP را درون آن بکار ببرند. ضمنا وردپرس کاملا رایگان و دسترسی آن برای همه آزاد است.
  • نامحدود بودن: شما هر وبسایتی که فکرش را بکنید می توانید با وردپرس طراحی کنید؛ از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا وبسایت‌های شرکتی بزرگ و مطرح. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که سایت‌های Time،The Next Web، Sony Music، Microsoft News و Magazine همگی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شدند.
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه‌دهندگان: به دلیل زیاد بودن تعداد توسعه‌دهندگان، وردپرس را سریع‌ترین CMS در حال رشد جهان نام نهادند. جمعی از توسعه‌دهندگان مطرح سراسر دنیا جمع شده‌اند تا مطمئن شوند وردپرس برای همه قابل دسترسی است و در صورت مشاهده ایرادات فنی سعی کنند تا در آپدیت‌های پیش رو مشکلات را برطرف نمایند.
  • سازگاری وردپرس: با وجود قالب‌های و افزونه‌های گوناگون بر تمامی جوانب سایت می‌توان کنترل داشت و تغییرات لازم را اعمال نمود. هدف از قالب‌ها و افزونه‌ها، ساخت و طراحی سایت حرفه ای و همه چیز تمام می‌باشد.
  • حجم کم و بهینه بودن آن برای بیشتر موتورهای جستجو
  • پلتفرمی انعطاف پذیر به همراه دسترسی سریع و آسان

آشنایی با انواع دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا

  1. جوملا (Joomla)

جوملا یکی دیگر از CMS های رایگان است. این CMS دارای افزونه‌ها و قالب‌های متعددی می‌باشد. اولین نسخه جوملا در سال ۲۰۰۵ ساخته و منتشر شد. سیستم مدیریت محتوای جوملا جزء قدیمی‌ترین اسکریپت‌های تحت زبان PHP می‌باشد و یک CMS منبع باز است. در واقع سازنده نرم افزار کدهای آن را در اختیار کاربران خود قرار داده است. یکی از دلایل محبوبیت جوملا این است که تنها می‌توان با چند کلیک آن را نصب کرد. جوملا برای افراد مبتدی توسیه نمی‌شود، اما پلتفرمی ایده‌آل برای برنامه‌نویسان و طراحان سایت باتجربه است. مزایا:

  • انعطاف‌پذیر و قرار دادن گزینه‌های زیادی برای کاربران
  • قابلیت ساخت صفحات گرافیکی فوق العاده
  • امکان نصب بی‌نهایت قالب بر روی سایت
  • رایگان و منبع باز بودن
  • قابلیت نصب انواع ماژول‌ها و ابزارهای طراحی سایت (درست مانند وردپرس)

معایب:

  • طرفداران و کاربران جوملا می‌گویند که سیستم مدیریت محتوای پیچیده‌ای دارد و احتمال اینکه برخی مواقع نیاز به برنامه نویسی باشد، زیاد است.
  • وردپرس دنیایی از قالب‌ها و افزونه‎ها را با خود به همراه دارد، اما جوملا در این زمینه ضعف دارد و افزونه و قالب زیادی برایش ساخته نشده است. پس احتمالا اگر جوملا را انتخاب کنید در این زمینه ناامیدتان خواهد کرد.
  • اگر افزونه‌های زیادی بر روی CMS جوملا نصب کنید، احتمال دارد که با یکدیگر دچار تداخل شوند و مجبور شوید آنها را غیر فعال کنید.
  1. دروپال (Drupal)

دروپال نیز مانند دو CMS قبلی، یک سیستم مدیریت محتوای Open source یا منبع باز است. دروپال برای کسانی که به دنبال طراحی سایت سفارشی و شخصی سازی شده هستند و می‌خواهند طراحی آن را به دست برنامه‌نویس بسپارند، مناسب است. منبع باز بودن به این معناست که سازنده CMS به کاربران اجازه می‌دهد کدهای نرم افزار را به صورت دستی تغییر دهند و آن را سفارشی سازی کنند. منبع اصلی CMS دروپال، وبسایت www.drupal.org می‌باشد. مزایا:

  • سادگی و تنوع امکانات آن جهت طراحی سایت حرفه ای
  • قرار دادن امکانات امنیتی وسیعی در اختیار مدیران سایت؛ به همین دلیل می‌توان گفت که دروپال جزء امن‌ترین CMSها است.
  • دروپال یک سیستم مدیریت محتوای تحت زبان PHP و Open source می‌باشد.
  • این وبسایت به دلیل ویژگی‌های فنی و نرم افزاری که دارد موجب می‌شود تا سایت شما به سرعت پیشرفت کند.
  • سیستم مدیریت محتوای چند زبانه (فارسی و انگلیسی)
  • قابلیت افزودن ماژول‌ها و امکانات متعدد به وبسایت
  • همچون جوملا و وردپرس، فروم‌ها (انجمن‌ها) و سایت‌های بسیاری برای پشتیبانی دارد.

معایب: در صورت استفاده از دروپال، اعمال تغییرات در سایت به مراتب سخت‌تر از جوملا و وردپرس خواهد بود. این CMS برای افراد مبتدی مناسب نیست و برای توسعه آن شما به یک برنامه‌نویس احتیاج دارید.

  1. مگنتو (Magento)

برخلاف CMSهای قبلی، سیستم مدیریت محتوای مگنتو دارای نسخه رایگان و نسخه تجاری (پولی) است. این سیستم یک پلتفرم قدرتمندِ منبع باز است که محصول شرکت بزرگ نرم افزاری Adobe می‌باشد. مزایا:

  • این سیستم قابلیت کنترل تعداد زیادی کاربر و محصول را دارد، بدون اینکه ذره‌ای از سرعت سایت کاسته شود.
  • مگنتو امکان کاستومایز سازی بالایی دارد و با آن می‌توانید یک سایت کاملا شخصی‌سازی شده طراحی کنید.
  • قابلیت اتصال به انواع درگاه‌های پرداخت بین المللی را دارد.
  • قابلیت افزودن ماژول‌ها و افزونه‌های متعدد جهت توسعه سایت را دارد.

معایب:

  • برای افراد مبتدی مناسب نیست.
  • هزینه پشتیبانی بالایی دارد،. بعلاوه جهت بهره‌مندی از امکانات بیشتر بایستی نسخه تجاری آن را خریداری کنید.
  • به سختی می‌توان برنامه‌نویسی که تخصص توسعه سایت روی این پلتفرم را داشته باشد، پیدا کرد.

بهترین CMS برای طراحی سایت کدام است؟

اگر قابلیت‌های وردپرس را با سایر CMSها مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که بدون شک بهترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس است. ضمنا نزدیک به ۶۵% وبسایت‌های موجود در سطح اینترنت با استفاده از وردپرس ساخته شده‌اند. نصب و کار با وردپرس بسیار آسان است و هر ویژگی‌ای که برای طراحی سایت فوری و حرفه‌ای نیاز داشته باشید را در اختیار شما قرار می‌دهد. از نظر هزینه مقرون به صرفه است و برای طراحان مبتدی نیز قابل استفاده است. هنگام استفاده از سایر سیستم‌های مدیریت محتوا، وجود برنامه نویس الزامی‌ست. در صورتی که اگر مدیر سایت به خوبی با وردپرس آشنایی داشته باشد، خود او می‌تواند به خوبی سایت را پشتیبانی و مدیریت کند. اکنون که با انواع وبسایت‌های استاتیک و داینامیک به صورت کامل آشنا شدید، اجازه دهید در آخر به معرفی وبسایت‌های نیمه داینامیک بپردازیم و تعریف مختصری از آن را نیز ارائه دهیم.

۳. سایت‌های نیمه داینامیک

این سایت‌ها تا حدودی شبیه سایت‌های داینامیک هستند، یعنی مدیر سایت می‌تواند تغییرات لازم را اعمال کند ولی این امر به سادگی وبسایت‌های داینامیک نیست. این سایت‌ها با زبان‌هایی نظیر XML و یا اکشن اسکریپت ساخته می‌شوند. مزیتی که این سایت‌ها دارند، گرافیک جذاب، پیچیده و کاربرپسندشان است. اما یک مشکل بزرگ دارند، اینکه عوامل سازنده این وبسایت‌ها (نظیر فلش) قدیمی و روز به روز در حال افول کردن در مرورگرها می‌باشد. ضمنا کاربران نیز از اینگونه سایت‌ها رضایت چندانی ندارند و به مرور زمان، دیگر اثری از این سایت‌ها در مرورگرها به چشم نمی‌خورد.

در هنگام ثبت سفارش طراحی و پشتیبانی سایت به چه نکاتی دقت کنیم؟

حال که تا اینجا از انواع سایت ها و مزایا و معایب هرکدام صحب شد بهتر است تا شما را با نکات بسیار مهمی که متاستفانه در بسیاری از مواقع از طرف کارفرما جدی گرفته نمی شود و همین نکات ساده باعث هدر رفتن پول و سرمایه کارفرماها می شود صحبت خواهیم کرد.

در واقع شما به عنوان کارفرما باید یکسری از نکات رو در طراحی سایت کنترل بفرمایید و بهتر است قبل از پرداخت هزینه و شروع کار شرکت طراحی سایت این موارد رو به صورت کاملا روشن و البته در قرارداد ذکر کنید تا در آینده دچار مشکلی نشود. موارد گفته شده طی سال ها فعالیت در زمینه طراحی سایت می باشد و یک طراح سایت حرفه ای معمولا این موارد را قبول خواهد کرد، پس این موارد را به هیچ عنوان زیادخواهی کارفرما تلقی نکنید و تمامی موارد گفته شده حق و حقوق قانونی کارفرما می باشد (مگر در شرایط و موارد خاص با توافق بین طرفین نکاتی کم یا زیاد شود)

  1. به هیچ عنوان دامنه سایت را به نام شرکت یا شخصی که مسئول طراحي وب سايت شما می باشد واگذار نکنید. این به آن معناست که شخص دیگری صحبت امتیاز سایت شما می باشد و ممکن است در آینده برای شما مشکل ساز شود. به شما پیشنهاد می کنیم مراحل ثبت دامنه را خودتان (کارفرما) انجام دهید.
  2. به هیچ عنوان از اکانت طراح سایت (شرکت یا شخص) در زمان خرید و تهیه هاست استفاده نکنید و با یک اکانت جداگانه که به اسم صاحب اصلی سایت می باشد اقدام به خرید هاست خود فرمایید.
  3. از خرید و تهیه لایسنس های قانونی قالب، افزونه ها و یا cms هایی که توسط شرکت سازنده سایت صورت میگیرد اطمینان حاصل فرمایید. همچنین سعی کنید حتی لایسنس های خریداری شده هم با اکانت صاحب اصلی سایت باشد تا امکان تغییر لایسنس به هیچ وجه وجود نداشته باشد.
  4. قبل از ساخت وب سایت حتما نوع سایت مثل وردپرسی، برنامه نویسی (حتی زبان برنامه نویسی) را حتما در قرارداد ذکر فرمایید.
  5. در هنگام ثبت درخواست برای طراحی سایت حرفه ای وردپرس نکات مهم از قبیل نوع قالب، افزونه ها و قابلیت های اصلی سایت را در قرار داد ذکر بفرمایید.
  6. اگر علاقمند هستید تا طراحی سایت فوری و سریع برای شما صورت بگیرید حتما ذز کامل بودن سایت و مشخص کردن مدت زمان تست سایت در قرار داد بندهایی را اضافه بفرمایید.
  7. طراحی حرفه ای سایت کار ساده ای نیست و قطعا هر شرکتی توانایی تولید و ساخت سایت را ندارد، از این رو برخی پارامترها و استانداردها را از قبل به طراح سایت گوش زد کنید و پیشنهاد میکنیم حتما در رابطه با پشتیبانی طراحی سایت در قرارداد مواردی را پیش بینی فرمایید.
  8. طراحی انواع وب سایت کار زمانبری می باشد و این مورد هم از نکاتی است که باید حتما در قرار داد پیش بینی شود و مدت زمان تکمیل و تحویل سایت به کارفرما گفته شود.
  9. طراحی سایت به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی که در بیشتر مواقع از آن به عنوان طراحی سایت اختصاصی و برنامه نویسی یاد می شود باید حتما به شرط دسترسی ۱۰۰% کارفرمایان به تمام کدهای سایت باشد.
  10. در هنگام درخواست سفارش طراحی سایت حرفه ای با وردپرس که معمولا از آن به عنوان سفارش طراحی قالب وردپرس هم یاد می شود حتما لحاظ فرمایید که شرکت طراح سایت حق ندارد از آن قالب در سایر پروژه های خود استفاده نماید.
  11. طراحی سایت و پشتیبانی دو معقوله جدا نشدنی از همدیگه هستند پس حتما دقت فرمایید که شرکت طراحی سایت، پشتیبانی طراحی سایت را به خوبی و با نظم انجام می دهد و برای آن چقدر هزینه دریافت می کند؟ حتما هزینه طراحی سایت از زمان سفارش طراحی سایت در همان قرارداد قید شود.
  12. نکاتی که شرکت طراحی سایت باید در هنگام ساخت سایت حرفه ای و پشتیبانی سایت انجام دهد را در الحاقیه قرار داد اضافه فرمایید.
  13. طراحی سایت جذاب به شرطی به شما کمک می کند که از سرعت بالایی برخوردار باشد، پس سرعت لود سایت هم از دیگر نکاتی می باشد که حتما باید با طراح سایت صحبت بپزیرد و در قرارداد بهتر است ذکر شود.
  14. طراحی وب سایت حرفه ای تنها نصب یک قالب ورپرسی نیست و امنیت سایت هم از نکات مهمی می باشد که باید به آن دقت کرد. البته این مورد رو هیچ طراح و شرکت سایتی قبول نخواهد کرد ولی شما می توانید از شرکت سازنده سایت خود بخواهید تا نکات امنیتی را پیش بینی و لحاظ نمایند.
  15. هزنیه های طراحی و ساخت وب سایت خود را به صورت پراکنده و مرحله به مرحله پرداخت نمایید و این موارد رو می توانید به صورت جدولی در قرار داد و مستلزم به انجام کارهایی که شرکت طراح سایت مسئولیتشان را برعهده گرفته است بپردازید.
  16. از تیم طراحی سایت خود بخواهید طراحی انواع وبسایت هایی که برای شما انجام می دهند را مطابق با اصول سئو سایت و مطابق با استانداردهای سئو تکنیکال انجام دهند تا در آینده اگر قصد دریافت خدمات سئو سایت را داشتید هزنیه های بیشتری را برای شما شامل نشود.
  17. قبل از عقد قرار داد با شرکت طراحی و ساخت سایت، حتما از نمونه کارهای انجام شده توسط این شرکت اطمینان حاصل بفرمایید و ترجیحا قدمت شرکت را بررسی بفرمایید.
  18. طراحی سایت به صورت حرفه ای و برنامه نویس شده (اختصاصی) بسیار هزنیه بر می باشد. پس بهتر است در هنگام عقد قرار داد پروپوزالی در جهت روند و مراحل ساخت سایت دریافت نمایید.

در نهایت باید به شما هشدار دهیم در انتخاب شرکت طراحی سایت اینترنتی خود دقت بسیار زیادی انجام دهید و به تعریف های از جمله “ما برترین طراحی سایت حرفه ای تهران و ایران هستیم” خیلی دقت نکنید و برای این موارد طلب استدلال نمایید.

جمع بندی

طراحی سایت، مقوله مهم و موثری بر کسب و کار شماست. با توجه به افزایش روزافزون کاربران در سطح اینترنت، لازم است جهت برخورداری از خدمات طراحی سایت اقدام کنید. آشنایی با انواع وبسایت، شما را در ساخت وب سایت حرفه ای کمک می‌کند، زیرا اکنون می‌دانید چه پلتفرم و امکاناتی برای داشتن یک سایت اختصاصی مناسب است.